Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 13. 14:21

A Messengerbe és Instagramra is jönnek az automatikusan törlődő üzenetek.

A Vanish Mode-ot bekapcsolva az appok bezárás után automatikusan törlik a már megtekintett tartalmakat.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A WhatsApp után a Messenger, illetve az Instagram szolgáltatásokban is bevezeti az önmegsemmisítő üzenteket a Facebook. A két appban "Vanish Mode" néven rajtoló funkció az egyes csevegések felületein alulról felfelé húzva kapcsolható be, majd ugyanígy vissza is állítható a normál chatelés. Bekacsolt Vanish Mode mellett a felhasználók arról is értesítést kapnak, ha a beszélgetőpartner képernyőképet készít az elküldött, önmegsemmisítő(nek szánt) üzenetről. Míg a WhatsAppban egy hét után törlődnek automatikusan a hasonló chates tartalmak, addig a Messenger és az Instagram rögtön eltávolítja azokat, amint az üzenetet fogadó fél megtekintette az üzenetet és bezárta az adott csevegést. Az új funkció csoportos beszélgetésekben nem használható. A Vanish Mode-ot több lépcsőben teszi elérhetővé a Facebook, első körben az Egyesült Államokban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról