Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 3. 14:48

Jövő héten mutatkozhatnak be az első, ARM-os MacBookok

Az Apple november 10-ére hirdetett meg eseményt "One More Thing" címmel.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

November 10-én mutatkozhat be az Apple első, saját fejlesztésű processzorral szerelt MacBookja: mint a vállalat közölte, egy hét múlva sokatmondó "One More Thing" címmel készül bejelentésre - a mondatot az Apple háza táján Steve Jobs tette híressé, aki a legnagyobb termékrajtokat vezette fel vele. Ennek megfelelően fontos eseménynek ígérkezik a jövő hétre kitűzött online rendezvény, és miután a gyártó már nyári WWDC fejlesztői konferenciáján elárulta, hogy az első, ARM-os processzorral szerelt MacBookok érkezésére még idén számíthatunk, borítékolható, hogy utóbbiak lesznek a következő esemény fókuszában. A pletykák szerint a cég legalább három új gép piacra dobását tervezi, egy 13 és egy 16 hüvelykes MacBook Pro, illetve egy 13 hüvelykes MacBook Air formájában. Az új Macek mellett a bejelentéssel valószínűleg a macOS 11 Big Sur rajtpisztolya is eldördül majd.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

1

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.