Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 19. 12:55

Már januárban befuthat a Samsung Galaxy S21 széria

Előrehozhatja 2021-es első csúcstelefonjai rajtját a koreai gyártó.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Már januárban bemutatkozhatnak a legújabb Samsung csúcstelefonok a SamMobile értesülései szerint. A Galaxy S21 (Galaxy S30?) néven érkező széria a hagyományos, február végi, vagy március eleji rajtnál így bő egy hónappal előbb láthat napvilágot. A lap szerint könnyen lehet, hogy a vállalat a felső kategóriában egyre gyarapodó okostelefon-modelljeinek bejelentéseit akarja így kicsit széthúzni, miután jó eséllyel a Galaxy S21-ből is érkezik majd FE azaz Fan Edition kiadás, illetve a hajlítható kijelzős Galaxy Z Flip következő generációja is valamikor az év első negyedében mutatkozhat be. Ezzel párhuzamosan Galaxy S21 dizájnja kapcsán is megjelentek az első nem hivatalos információk, a kiszivárgott adatok alapján az új modellek a korábbinál is nagyobb hátlapi kameraplatformot kapnak, amely egészen a telefon széléig kihúzódik majd.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.