:

Szerző: Koi Tamás

2020. október 15. 14:11

Android TV-re kerül az Apple TV

Az Apple TV videostreaming-szolgáltatás ha nem is bolygatta meg különösebben a globális videostreaming-piacot, néhány exkluzív cím - no meg az ökoszisztéma iránti elkötelezettség - miatt így is tömegek fizettek rá elő. A platform most első ízben jelenik meg saját applikációjával Androidon.

Az Apple online videostreaming-szolgáltatását, az Apple TV-t eddig kevés kivételtől eltekintve még véletlenül sem engedte az Android ökoszisztéma közelébe a cupertinói cég, most azonban megtörni látszik a jég: A Sony bejelentette ugyanis, hogy szoftverfrissítés útján megérkezik az Apple TV streaming app a gyártó prémium sorozatú (X900H) okostévé-szériájára.

Nálatok lakik-e rezsidémon?

Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Nálatok lakik-e rezsidémon? Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Az ominózus széria nem mellékesen a Sony Android TV termékvonalának egyik zászlóshajója is egyben, de a gyártó már most közölte, hogy a későbbiekben lefelé is nyit majd az Apple TV-vel, így szoftverfrissítés útján idén év végéig további, 2018-as, 2019-es és 2020 modellekre is megjelenik majd a szolgáltatás használatát lehetővé tevő alkalmazás.

Az Apple TV appot iOS-platformon kívül eddig egyedül az Amazon-féle Fire TV eszközre lehetett telepíteni, mely egyébként szintén androidos megoldás, illetve a Fire TV-re fejlesztett csomagot rá lehetett kényszeríteni más megoldásokra is (Nvidia Shield, Chromecast TV).

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.