Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 12. 15:18

Október 22-én jön a Huawei Mate 40 Pro

A készülék a Huawei Kirin processzoros okostelefonjainak utolsó darabja lehet.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Jövő hét csütörtökön, azaz október 22-én mutatkoznak be a Huawei legújabb csúcstelefonjai, a Mate 40 széria zászlaja alatt, élükön a Mate 40 Pro modellel - a korábban kiszivárgott dátumot a Huawei konzumerüzletágának vezetője Richard Yu immár hivatalosan is megerősítette. Ahogy elődje, úgy az új Mate 40 Pro is (a széria többi modelljével együtt) Google szolgáltatások nélkül érkezik, ami a csúcshardver és a várakozások szerint rendkívül izmos kamera mellett is nagyban megnehezíti majd a készülék dolgát a piacon. A készülék ráadásul valószínűleg az utolsó, a gyártó Kirin processzorával szerelt modell lesz a piacon, miután az Egyesült Államok által a Huawei-re kirótt szankciók miatt a vállalat kénytelen volt leállni a chipek gyártásával. 

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.