Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 7. 14:50

Október 13-án mutatkozhatnak be az új iPhone-ok

A sok találgatás után az Apple végre elárulta októberi eseményének pontos dátumát.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Nem kell már sokat várni az idei iPhone-okra: az Apple hivatalosan is megerősítette, október 13-ára tervezi következő, "Hi Speed" jelmondattal induló eseményét, amelyen biztosra vehető, hogy a gyártó új okostelefonjai is bemutatkoznak. A jelenlegi pletykák szerint négy iPhone 12-es modell várható, jelentősen átszabott, az iPadekről is ismerős, szögletes formatervvel. A mezőnyt az 6,1 hüvelykes iPhone 12 Pro és a masszív, 6,7 hüvelykes kijelzővel szerelt iPhone 12 Pro Max vezeti majd, amelyek mellé két olcsóbb, acél helyett alumíniumkeretes modell is érkezik, 6,1, illetve 5,4 hüvelykes kivitelben. Az eszközökben jó eséllyel az Apple új A14 processzora dolgozik majd, és 5G támogatást is kapnak.

applehispeed

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.