:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 7. 14:50

Október 13-án mutatkozhatnak be az új iPhone-ok

A sok találgatás után az Apple végre elárulta októberi eseményének pontos dátumát.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nem kell már sokat várni az idei iPhone-okra: az Apple hivatalosan is megerősítette, október 13-ára tervezi következő, "Hi Speed" jelmondattal induló eseményét, amelyen biztosra vehető, hogy a gyártó új okostelefonjai is bemutatkoznak. A jelenlegi pletykák szerint négy iPhone 12-es modell várható, jelentősen átszabott, az iPadekről is ismerős, szögletes formatervvel. A mezőnyt az 6,1 hüvelykes iPhone 12 Pro és a masszív, 6,7 hüvelykes kijelzővel szerelt iPhone 12 Pro Max vezeti majd, amelyek mellé két olcsóbb, acél helyett alumíniumkeretes modell is érkezik, 6,1, illetve 5,4 hüvelykes kivitelben. Az eszközökben jó eséllyel az Apple új A14 processzora dolgozik majd, és 5G támogatást is kapnak.

applehispeed

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.