Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 24. 10:51

Akár fél TB adat is igényelhető vodás feltöltőkártyához

Új, feltöltős ügyfelek számára kínált adatopciókat vezetett be portfóliójába a Vodafone Magyarország. Az új konstrukciók közül van olyan is, ami kvázi korlátlanságot kínál.

Szeptember második felében megújította a Tuti+ NET feltöltős tarifák mellé igényelhető mobilnetes adatopciók kínálatát a Vodafone Magyarország. A portfólióban két új, 30 napra vonatkozó, megújuló adatopció szerepel, az egyik erre az időszakra 10 GB, a másik 500 GB adatkeretet - tehát kvázi korlátlanságot - biztosít.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

A két említett opció közül a kisebbik adatkeretet tartalmazó 30 napra 4490 Ft-ba, az 500 GB-os kerettel rendelkező megoldás 7990 Ft-ba kerül. Ehhez hasonló konstrukció létezik egyébként a Magyar Telekomnál is, a piacvezető szolgáltató korlátlan adatkeretet is kínál egy ideje dominós ügyfeleinek, igaz, valamivel drágábban, 30 napra 9900 Ft-ért (a cégnél viszont kérhető 1 és 3 napra is korlátlan nethasználat). 

A Telenor Magyarország a kártyás ügyfelek részére legfeljebb 5 GB-os, 30 napra vonatkozó, megújuló adatkeretet kínál, 3500 Ft-os időszaki díjért cserébe.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.