Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 24. 10:51

Akár fél TB adat is igényelhető vodás feltöltőkártyához

Új, feltöltős ügyfelek számára kínált adatopciókat vezetett be portfóliójába a Vodafone Magyarország. Az új konstrukciók közül van olyan is, ami kvázi korlátlanságot kínál.

Szeptember második felében megújította a Tuti+ NET feltöltős tarifák mellé igényelhető mobilnetes adatopciók kínálatát a Vodafone Magyarország. A portfólióban két új, 30 napra vonatkozó, megújuló adatopció szerepel, az egyik erre az időszakra 10 GB, a másik 500 GB adatkeretet - tehát kvázi korlátlanságot - biztosít.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A két említett opció közül a kisebbik adatkeretet tartalmazó 30 napra 4490 Ft-ba, az 500 GB-os kerettel rendelkező megoldás 7990 Ft-ba kerül. Ehhez hasonló konstrukció létezik egyébként a Magyar Telekomnál is, a piacvezető szolgáltató korlátlan adatkeretet is kínál egy ideje dominós ügyfeleinek, igaz, valamivel drágábban, 30 napra 9900 Ft-ért (a cégnél viszont kérhető 1 és 3 napra is korlátlan nethasználat). 

A Telenor Magyarország a kártyás ügyfelek részére legfeljebb 5 GB-os, 30 napra vonatkozó, megújuló adatkeretet kínál, 3500 Ft-os időszaki díjért cserébe.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról