Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 21. 15:19

Itt a Logitech legújabb utazóegere

Az MX Anywhere 3 új szoftveres képességekkel, illetve az MX Master 3-ból ismerős görgővel érkezik.

Bemutatkozott a Logitech legújabb kompakt, vezeték nélküli egere, az MX Anywhere 3. A sorozat korábbi modelljeihez hasonlóan kisméretű egér oldalaira szilikonborítás került a kényelmesebb fogáshoz, illetve a gyártó fém MagSpeed görgőjét is megkapta, amelynek nagyobb testvére az MX Master 3-ról lehet ismerős. Az egér Darkfield szenzora 4000 DPI felbontást produkál, és a gyártó ígérete szerint bármilyen felületen, akár üvegen is gond nélkül használható.

logitechmxa3

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Az eszköz két oldalsó gombja a gyártó Logitech Options szoftverén keresztül testreszabható - azokkal akár már a Zoom vagy Teams hívások fogadására vagy lezárására, illetve a mikrofon némítására vagy épp a némítás feloldására is lehetőség nyílik. De természetesen ahogy eddig, több más szoftverhez, például a Chromehoz vagy a Photoshophoz is beállíthatók egyéni profilok. Az egér a Logitech szerint mintegy 70 napos akkus üzemidőt produkál, ennek leteltével USB-C aljzaton keresztül tölthető. Az MX Anywhere 3-ból a hagyományos kiadás mellett a gyártó dedikált macOS-es verziót is piacra dob, mindkét eszköz ára nettó 80 dollár lesz.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.