Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 17. 11:46

Tíz év után elköszönnek a Nintendo 3DS kézikonzolok

A 3DS és 2DS modellek is búcsúznak, a gyártást teljesen leállítja a vállalat.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

3DS kézikonzoljának valamennyi kiadását nyugdíjazza a Nintendo. A vállalat japán weboldalán jelentette be az eszközök kivezetését, a lépés a New 3DS LL, New 2DS LL, illetve 2DS modelleket is érinti. A cég a meglévő készletek erejéig egyes régiókban még árusítja az eszközöket, a gyártást azonban valamennyi esetben leállítja. A 3DS tíz évvel ezelőtt mutatkozott be, abból az elmúlt évek során több kiadás is napvilágot látott, amelyekből világszerte összesen több mint 75 millió talált gazdára. A vállalat innentől nem meglepő módon teljes egészében a Switch-re fókuszál, amelyekből idén nyár elejéig már 61 milliót adott el.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.