Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 14. 14:07

Kétlépcsős beléptetést kapnak a Zoom asztali és mobilappjai

Több platformon is régóta várt, hiánypótló biztonsági funkcióval bővít a videomeeting-szolgáltatás.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Végre a Zoom asztali és mobilalkalmazásaiba is megérkezik a kétlépcsős beléptetés. A megoldás a videomeeting-szolgáltatás webes felületén egy ideje már elérhető, ugyancsak széles körben használt dedikált alkalmazásaiból azonban mindeddig hiányzott - már régóta várt biztonsági funkcióról van tehát szó, főleg a Zoom év eleji biztonsági botrányainak fényében. A megoldással a TOTP (Time-Based One-Time Password) protokollt támogató autentikációs alkalmazások, mint a Google Authenticator vagy a Microsoft Authenticator, illetve SMS-ben küldött megerősítőüzenetek is beállíthatók az azonosítás második lépcsőjeként. Az új funkciót az adminisztrátorok a Zoom Dashboard biztonsági menüjében kapcsolhatják be.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.