Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 2. 12:40

HDR10+ támogatással jön a Samsung új, 4K lézerprojektora

A The Premiere közvetlenül a fal elé helyezve is 130 hüvelykes képet produkál.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Csúcskategóriás lézerprojektorral veszi célba a nappalikat a Samsung, a vállalat frissen bejelentett, The Premiere névre hallgató készülékével a nagyméretű tévéknek is versenytársat állítana. Az ultrarövid vetítési távolságú készülék szinte közvetlenül a fal, netán vetítővászon elé helyezhető, ahonnan 130 hüvelykes, 4K felbontású képet produkál, 2800 ANSI lumen fényerő mellett - az eszköz továbbá a gyártó első, HDR10+ plecsnis lézerprojektora. A készülék természetesen a Samsung okostévés platformját is támogatja, annak minden szolgáltatásával és appjával együtt. A The Premiere árazásáról a vállalat egyelőre nem beszélt, a készülék ugyanakkor az ősz folyamán Magyarországon is megjelenik.

samsungthepremiere

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról