Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 2. 12:40

HDR10+ támogatással jön a Samsung új, 4K lézerprojektora

A The Premiere közvetlenül a fal elé helyezve is 130 hüvelykes képet produkál.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Csúcskategóriás lézerprojektorral veszi célba a nappalikat a Samsung, a vállalat frissen bejelentett, The Premiere névre hallgató készülékével a nagyméretű tévéknek is versenytársat állítana. Az ultrarövid vetítési távolságú készülék szinte közvetlenül a fal, netán vetítővászon elé helyezhető, ahonnan 130 hüvelykes, 4K felbontású képet produkál, 2800 ANSI lumen fényerő mellett - az eszköz továbbá a gyártó első, HDR10+ plecsnis lézerprojektora. A készülék természetesen a Samsung okostévés platformját is támogatja, annak minden szolgáltatásával és appjával együtt. A The Premiere árazásáról a vállalat egyelőre nem beszélt, a készülék ugyanakkor az ősz folyamán Magyarországon is megjelenik.

samsungthepremiere

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.