:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 1. 16:17

Végre az irányelveivel hadilábon álló appok biztonsági javítását is engedi az Apple

A vállalat frissítette az App Store-ral kapcsolatos irányelveit, így a platformon már elérhető, ám az alkalmazásbolt szabályzatához nem teljesen igazodó appok sem kell, hogy biztonsági frissítések nélkül maradjanak.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Apró, de fontos változtatást jelentett be az Apple alkalmazásboltjára vonatkozó irányelveiben: az App Store-ba már feltöltött alkalmazásokhoz kiadott bug- és biztonsági javításokat a vállalat mostantól nem tartja vissza, ha az adott app jóváhagyási folyamata valamilyen irányelv megsértése miatt megakad - kivéve persze ha az adott alkalmazás jogi problémákba is belefut. A tartalmi, illetve funkciófrissítéseket hasonló esetekben persze a vállalat továbbra is blokkolja. A már nyár elején beharangozott változtatással a cég igyekszik biztonságosabbá tenni platformját, amelyen végre az Apple-lel vitában álló fejlesztők is orvosolhatják az appjaikban felbukkanó biztonsági kockázatokat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.