Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 14. 12:52

Már jóváhagyást kér a Signal az új ismerősökkel való kapcsolatfelvételhez

A nemkívánatos felhasználók egyszerűen blokkolhatók a titkosított chatalkalmazás új frissítésével.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Felhasználói jóváhagyással lehet csak felvenni a kapcsolatot az új kontaktokkal a Signal üzenetküldő legfrissebb verziójában. A titkosított chatalkalmazás legújabb kiadásában ha a felhasználó ismerőslistájában nem szereplő személy küld neki üzenetet, már lehetőség nyílik annak adatlapját is megnézni a kapcsolatfelvétel elfogadása előtt. Ha az illetővel a megkeresett felhasználó nem kíván beszélgetni, a felkérés egyszerűen törölhető, de blokkolható is az üzenet küldője. A funkció a bejövő hívásoknál, illetve az új csoportokba való felvételnél is működik.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról