Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 14. 12:52

Már jóváhagyást kér a Signal az új ismerősökkel való kapcsolatfelvételhez

A nemkívánatos felhasználók egyszerűen blokkolhatók a titkosított chatalkalmazás új frissítésével.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Felhasználói jóváhagyással lehet csak felvenni a kapcsolatot az új kontaktokkal a Signal üzenetküldő legfrissebb verziójában. A titkosított chatalkalmazás legújabb kiadásában ha a felhasználó ismerőslistájában nem szereplő személy küld neki üzenetet, már lehetőség nyílik annak adatlapját is megnézni a kapcsolatfelvétel elfogadása előtt. Ha az illetővel a megkeresett felhasználó nem kíván beszélgetni, a felkérés egyszerűen törölhető, de blokkolható is az üzenet küldője. A funkció a bejövő hívásoknál, illetve az új csoportokba való felvételnél is működik.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.