Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 14. 12:27

Platina szintű Linux Foundation tag lesz a Facebook

A vállalat teljes vállszélességgel beáll az alapítvány egy sor nyílt forrású projektje mögé.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Platina szintű tagként folytatja a Linux Foundation támogatását a Facebook. A szervezetnek a közösségi óriás már jó ideje tagja, most azonban magasabb szintre lép, ezzel a cég nyílt forrású fejlesztéseiért felelős vezetője, Kathy Kam a Linux Foundation elnöki testületének is tagja lesz - Kam egyébként korábban a Google és a Microsoft kötelékében is megfordult. A Facebook jelenleg is a Linux Foundation egy sor projektjének élén ott van, a Prestótól a GraphQL-en és Osquery-n át az ONNX-ig. A vállalt reményei szerint a kiterjesztett partnerséggel a korábbinál nagyobb mértékben hozzájárulhat mind a Linux, mind a kapcsolódó egyéb nyílt forrású projektek fejlesztéséhez.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról