Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 13. 12:11

Egy hónapon belül érkezik a Motorola új, hajlítható kijelzős telefonja

A frissített Razr háza táján sok a kérdőjel, de a pletykák szerint javítja majd az előd gyengeségeit.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Már a küszöbön a Motorola hajlítható kijelzős Razr telefonjának új generációja, a gyártó szeptember 9-re ígéri a készülék leleplezését. Noha a vállalat nem árult el részleteket az eszközről, a pletykák szerint az az előd több gyengeségét is orvosolja majd, nagyobb akkut és több RAM-ot kap, illetve a Qualcomm Snapdragon 765G lapkájára vált, így 5G támogatással is kiegészül. Remélhetőleg az eredeti kiadásban rendre elromló kijelzőn, illetve a gyenge kamerákon is csiszol majd a gyártó - a borsos, árcédulát ugyanakkor jó eséllyel ez a verzió is megörökli.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

4

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.