Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 13. 12:11

Egy hónapon belül érkezik a Motorola új, hajlítható kijelzős telefonja

A frissített Razr háza táján sok a kérdőjel, de a pletykák szerint javítja majd az előd gyengeségeit.

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban?

Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban? Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Már a küszöbön a Motorola hajlítható kijelzős Razr telefonjának új generációja, a gyártó szeptember 9-re ígéri a készülék leleplezését. Noha a vállalat nem árult el részleteket az eszközről, a pletykák szerint az az előd több gyengeségét is orvosolja majd, nagyobb akkut és több RAM-ot kap, illetve a Qualcomm Snapdragon 765G lapkájára vált, így 5G támogatással is kiegészül. Remélhetőleg az eredeti kiadásban rendre elromló kijelzőn, illetve a gyenge kamerákon is csiszol majd a gyártó - a borsos, árcédulát ugyanakkor jó eséllyel ez a verzió is megörökli.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról