Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 7. 11:00

Itt a macOS Big Sur nyilvános bétája

Kipróbálható az eddigi legnagyobb átalakulást hozó macOS frissítés, persze béta verzió lévén azért érdemes a bugokra is felkészülni.

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban?

Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban? Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Az érdeklődő felhasználók már kipróbálhatják a legújabb, Big Sur néven ismert macOS verzió béta kiadását. Az új verzió nagyon komoly változásokat hoz az Apple asztali rendszerébe, abban az iOS-esebb külső mellett a Messages és Maps appok, illetve a Safari böngésző is komoly tatarozáson estek át, illetve a macOS értesítési központja is jelentős ráncfelvarrást kapott, testreszabható widgetekkel megtoldva. Ez lesz továbbá a cég első rendszere, amely az Apple saját, ARM-alapú processzoraival érkező Maceket is támogatja majd. A béta már telepíthető, persze abban a tesztelőknek még jócskán érdemes bugokra számítani.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról