Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 7. 11:00

Itt a macOS Big Sur nyilvános bétája

Kipróbálható az eddigi legnagyobb átalakulást hozó macOS frissítés, persze béta verzió lévén azért érdemes a bugokra is felkészülni.

Itthon kódolják a bevásárlás jövőjét (x)

Magyarországról kapnak IT támogatást a Tesco közép-európai online bevásárlóközpontjai.

Itthon kódolják a bevásárlás jövőjét (x) Magyarországról kapnak IT támogatást a Tesco közép-európai online bevásárlóközpontjai.

Az érdeklődő felhasználók már kipróbálhatják a legújabb, Big Sur néven ismert macOS verzió béta kiadását. Az új verzió nagyon komoly változásokat hoz az Apple asztali rendszerébe, abban az iOS-esebb külső mellett a Messages és Maps appok, illetve a Safari böngésző is komoly tatarozáson estek át, illetve a macOS értesítési központja is jelentős ráncfelvarrást kapott, testreszabható widgetekkel megtoldva. Ez lesz továbbá a cég első rendszere, amely az Apple saját, ARM-alapú processzoraival érkező Maceket is támogatja majd. A béta már telepíthető, persze abban a tesztelőknek még jócskán érdemes bugokra számítani.

Május végén ismét 3 alkalommal jelentkezünk, lesz CI/CD, Flutter, és one-man-show is, ahol alaposan bemutatkozik a Tekton, a K8s natív pipeline.

:
a címlapról