:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. július 31. 12:12

Késve kerülnek piacra az idei iPhone-ok

Az Apple megerősítette, néhány hetet csúszik az új széria szeptemberre tervezett rajtja.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nem kerülnek piacra szeptemberben az idei iPhone-ok, az Apple megerősítette a korábban már felröppent pletykákat, melyek szerint néhány hetet csúszik az új széria rajtja. Ez persze nem jelenti, hogy a vállalat ne mutathatná be a készülékeket már szeptember folyamán, a boltok polcain azonban biztosan csak októberben tűnnek majd fel az eszközök. A csúszás nem meglepő módon az év első felében a koronavírus-járvány miatt akadozó ellátási láncoknak köszönhető. Nem ez az első alkalom, hogy a bejelentést követően a szokottnál többet kell majd várni az új iPhone-ok piaci rajtjára, a cég az iPhone X-et is csak jóval annak 2017. szeptemberi leleplezése után, ugyanazon év novemberében tette elérhetővé, illetve a 2018-as iPhone XR-nél is volt néhány hét csúszás.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 14:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.