Szerző: Hlács Ferenc

2020. július 31. 12:12

Késve kerülnek piacra az idei iPhone-ok

Az Apple megerősítette, néhány hetet csúszik az új széria szeptemberre tervezett rajtja.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Nem kerülnek piacra szeptemberben az idei iPhone-ok, az Apple megerősítette a korábban már felröppent pletykákat, melyek szerint néhány hetet csúszik az új széria rajtja. Ez persze nem jelenti, hogy a vállalat ne mutathatná be a készülékeket már szeptember folyamán, a boltok polcain azonban biztosan csak októberben tűnnek majd fel az eszközök. A csúszás nem meglepő módon az év első felében a koronavírus-járvány miatt akadozó ellátási láncoknak köszönhető. Nem ez az első alkalom, hogy a bejelentést követően a szokottnál többet kell majd várni az új iPhone-ok piaci rajtjára, a cég az iPhone X-et is csak jóval annak 2017. szeptemberi leleplezése után, ugyanazon év novemberében tette elérhetővé, illetve a 2018-as iPhone XR-nél is volt néhány hét csúszás.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 10:15

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.