Szerző: Hlács Ferenc

2020. július 28. 13:02

Jövő nyárig otthonról folytatják a munkát a Google alkalmazottai

A keresőóriás mintegy 200 ezer dolgozó számára hosszabbítja meg a home office lehetőségét.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

2021 közepéig home office-ban maradhat a Google majdnem minden alkalmazottja. A keresőóriás a Wall Street Journal értesülései szerint jövő júniusig 200 ezer dolgozója és alvállalkozója számára hosszabbítja meg a koronavírus-járvány miatt elrendelt, eredetileg 2021 januárjáig tervezett távmunka lehetőségét. A Google vezérigazgatója, Sundar Pichai, emailben tájékoztatta a dolgozókat az opcióról, legalábbis azon alkalmazottak esetében, akiket munkájuk nem köt mindenképpen az irodához. Az Egyesült Államokban különösen súlyos járvány miatt egyre több tech-óriás hosszabbítja meg a távmunkára vonatkozó terveit, beleértve a Facebookot, az Amazont és a Twittert is - utóbbi vezérigazgatója Jack Dorsey arról is beszélt, akár a későbbiekben akár a korlátlan home office lehetőségére is nyitott.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról