Szerző: Koi Tamás

2020. július 10. 13:24

Új mobilnet-opció jött a Telekomhoz

Kisebb átalakítást hajtott végre small screen mobilnetes díjcsomagjainak portfóliójában a Magyar Telekom.

Kis mértékben átalakította small screen, tehát okostelefonokhoz szánt, havi díjas mobilnetes díjcsomagjainak kínálatát a Magyar Telekom. A vállalat néhány évvel ezelőtt bevezetett moduláris felépítésű tarifaportfóliójában megszűnt a 3 GB-os adatkeretet tartalmazó előfizetés, helyette 4 GB-os kerettel kínál mobilnet-opciót a szolgáltató.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A megszűnt (de meglévő ügyfeleknek továbbra is elérhető) régi, illetve az új opció havi díja között 500 Ft a különbség, előbbi havonta 1890 Ft-ba, utóbbi 2390 Ft-ba kerül, ugyanazokkal a zero rate kivételekkel - vagyis az adatkeret teljes leforgalmazásáig nem számít bele az adatforgalomba a Facebook, a Facebook Messenger, az Instagram, a Whatsapp, a Waze, az Apple Music, a Deezer, a Spotify, a Tidal, a TV Go és az HBO GO alkalmazások/platformok által generált adatmennyiség.

Az opció kombinálható a nulla forint havi díjú, 35 Ft-os perc- és SMS-díjat számlázó hang alapcsomaggal. A díjcsomagokba foglalt havi adatmennyiséget a Telekom továbbra is duplázza a Magenta1-előfizetőknek.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.