Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 18. 10:10

BSidesBUD 2020: nemzetközi kiberbiztonsági konferencia, idén online!

A koronavírus járvány miatti korlátozások miatt idén az online térbe költözik a BSidesBud konferencia.


Online lehet csatlakozni az idei BSidesBud 2020 nemzetközi kiberbiztonsági konferenciához, a globális koronavírus járvány megfékezése érdekében Magyarországon is érvényes korlátozásokhoz igazodva. A szervezők a május 28-án rendezett, #BSidesBUDLive online eseményen igyekeznek maximálisan kihasználni a virtuális tér nyújtotta lehetőségeket. A #BSidesBUDLive online konferencián folyamatos élő streamben lesznek követhetők az előadások, melyek végén a közönség 5 percben tehet fel kérdéseket az előadóknak egy előre meghatározott platformon. A 2 órás, átfogó workshopokat Zoom-on tartják meg, 30 fős csoportokban, melyekre a konferenciát megelőző 2 napban lehet majd regisztrálni. Az előadások között játékokkal és interaktív tartalmakkal köthetik le magukat a rendezvény résztvevői.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A magyar IT-szakemberek mellett komoly nemzetközi felhozatal is várható, francia, holland, ausztrál, portugál, norvég, lengyel és osztrák szakértők is előadnak a konferencián. Az eseményen szó lesz egyebek mellett a mesterséges intelligencia lehetőségeiről a kiberbiztonságban, a legújabb malware-elemzési technikákról és eredményekről, illetve arról is, hogyan érdemes felépíteni és menedzselni egy IT biztonsági csapatot. A két órás workshopok résztvevői többek között mélyebb tudást szerezhetnek az iOS és az Android rendszerek hackeléséről. Az eseményt a 16 éve működő, világszerte elismert Hacktivity IT-biztonsági konferencia csapata szervezi.

A BSidesBUD2020-ről bővebb információ az esemény hivatalos weboldalán érhető el, a jegyeket pedig itt lehet megvásárolni.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.