Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 12. 13:30

Forgatható kijelzős, extra panellel szerelt okostelefonon dolgozhat az LG

Iparági pletykák szerint a készülék még idén megérkezhet.

Egzotikus új okostelefonon dolgozik az LG: ahogy arról a Korean Herald értesülései alapján a The Verge is beszámolt, a vállalat egy elforgatható kijelzős készüléket fejleszt, amelynek fő panelje alatt egy második, kisebb képernyő is található. Ha a pletykák beigazolódnak, a 6,8 hülvelykes fő kijelzőt elforgatva egy "T" alakú eszközt kapunk, amelynek alsó részén egy 4 hüvelykes, 1:1-es extra panel is helyet kapott. Utóbbin a virtuális billentyűzet, vagy akár a különböző alkalmazások saját kezelőszervei jeleníthetők meg, így a fő kijelző teljes területe használható marad.

lgforgg
Az etnews illusztrációja

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az eszköz várhatóan a Qualcomm valamely Snapdragon 7xx sorozatú rendszerchipjére épül majd, 5G támogatással, hátoldalán pedig három kamerával - megjelenése pedig valamikor az év második felében várható. Az extrak kijelzők bevezetése nem idegen az LG-től, igaz a cég utóbbi időben bevezetett csúcskészülékeinél ezt egy különálló, második panellel felszerelt tokkal oldotta meg. Az új koncepció kifejezetten merész húzás lehet a cégtől, persze ha az valóban napvilágot lát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról