:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. április 21. 13:10

Újabb játékok tűnnek el a GeForce Now kínálatából

Az Nvidia játékstreaming szolgáltatása az Xbox Game Studios és a Warner Bros. Interactive játékait is elveszti.

Újabb fájdalmas pofont kap a GeForce Now, az Nvidia felhős játékstreaming szolgáltatása több címtől is elköszönni kényszerül. A Microsoft Xbox Game Studios, a Warner Bros. Interactive Entertainment a Codemasters, illetve a Klei Entertainment játékai is eltűnnek a szolgáltatás felületéről - ez olyan népszerű címek távozását jelenti, mint a Halo: The Master Chief Collection, a Gears of War és Forza sorozatok, illetve a Batman: Arkham játékok. A cég bejelentése szerint a kiadók április 24-ével veszik le címeiket a platformról amelyeket ezután nem lesz lehetőség a GeForce Now felületén játszani.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az Nvidia bár szolgáltatása a játékosoknak a Steam és egyéb online játékboltok felületein már megvásárolt játékaikhoz biztosít streaming hozzáférést szerverparkjain keresztül - a kosntrukcióra azonban a kiadók nagy része nem adta a rajtnál áldását, ezért sorozatosan elkezdték megvonni a támogatást a platformtól. Korábban már az Activision Blizzard, a Bethesda Softworks, illetve a 2K games is így tett, az Nvidia azonban továbbra is abbéli reményének ad hangot, hogy sikerül majd ismét együttműködésre lépnie a cégekkel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.