Szerző: Koi Tamás

2020. április 17. 13:39

A Gamescom is teljesen virtuális lesz idén

Újabb nagyszabású szakmai rendezvény marad el, illetve költözik a virtuális térbe a koronavírus világjárvány miatt. A játékipar több neves eseményéhez csatlakozva lemondták az idei Gamescomot is.

Nem rendezik meg idén - legalábbis látogatható formában - a Gamescomot, a játékipar egyik legnagyobb éves expóját. A kölni rendezvényt eredetileg augusztusban tartották volna meg, ám már akkor borítékolni lehetett, hogy a szervezők kénytelenek lesznek változtatni a terveken, amikor Németország a koronavírus járvány visszaszorítására hozott intézkedések részeként idén augusztusig betiltott minden tömegrendezvényt.

 

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A szervezők twitter-posztban jelentették be, hogy a Gamescom az E3-hoz és a GDC-hez hasonlóan idén az online térbe költözik. A rendezvény már a korábbi években is jelentős hangsúlyt helyezett az online jelenlétre, így például az egyfajta megnyitóként szolgáló Opening Night-ot tavaly több millióan követték élőben.

A szervezők egyben közölték, hogy minden, korábban megváltott belépőjegy árát visszatérítik, az élő online események részleteivel pedig a következő hetekben jelentkeznek. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról