Szerző: Hlács Ferenc

2020. április 8. 14:56

Olcsóbb variáns is kaphat a Galaxy Fold 2

A Samsung hajtogatható okostelefonjának második generációja iparági pletykák szerint kisebb tárhellyel is piacra kerül.

Igyekszik lejjebb szorítani a hajtogatható Galaxy Fold következő generációjának indulóárát a Samsung, ezért azt kisebb háttértárral szerelt verzióban is piacra dobja majd - legalábbis a SamMobile a gyártóhoz közel álló forrásai szerint. A lap értesülései alapján a Galaxy Fold 2, amelyet a cég még az idei harmadik negyedévben bejelenthet, az 512 gigabájtos konfiguráció mellett egy 256 gigabájt tárhellyel szerelt variánst is kap majd. Persze a megfelezett tárterület valószínűleg továbbra is kevés lesz hozzá, hogy az eszközt széles vásárlóközönség számára is elérhetővé tegye, a valamelyest lefaragott ár, illetve a második generációval már feltételezhetően kiforrottabb, megbízhatóbb dizájn elég lehet, hogy a hajtogatható eszközök vásárlásán gondolkodókat a Samsung új modellje felé billentse majd.

fold07

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A SamMobile értesülései szerint egyébként az új modell kívül-belül nagyobb kijelzőket kap mint az első Galaxy Fold, ez a kihajtható panelnél 7,7 hüvelyket jelent. A külső képernyő várható mérete egyelőre nem ismert, ugyanakkor esetében különösen jól jön majd a nagyobb képátló, az első generáció 4,6 hüvelykes paneljén ugyanis kifejezetten nehézkes volt a felület kezelése.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról