Szerző: Hlács Ferenc

2020. április 7. 13:28

Jövő júliusig minden eseményét online rendezi meg a Microsoft

A döntés az Inspire, az Ignite, sőt, a jövőre rendezett Build konferenciát is érintheti.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A koronavírus járvány miatti óvintézkedésekkel hosszabb távon is az online bejelentésekre rendezkedik be a Microsoft, a redmondi óriás tervei szerint 2021 júliusáig minden külső és belső kommunikációra szánt eseményét digitális formába ülteti át. Jó eséllyel tehát nem csak a vállalat idei Build fejlesztői konferenciája, de annak 2021-es kiadása is csak online formában lesz követhető, miután a mintegy ötezer látogatót vonzó rendezvényt a cég jellemzően tavaszi hónapokban tartja. A döntés többek között az idén szeptemberre tervezett, a ZDNet szerint mintegy 25 ezer résztvevőt megmozgató Ignite konferencia, illetve a 40 ezer fős, júliusi Inspire partnerkonferencia sorsát is megpecsételi. Emellett a szeptemberre halasztott Computexen sem lesz ott a vállalat, legalábbis fizikai formában.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.