Szerző: Hlács Ferenc

2020. április 7. 13:28

Jövő júliusig minden eseményét online rendezi meg a Microsoft

A döntés az Inspire, az Ignite, sőt, a jövőre rendezett Build konferenciát is érintheti.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x)

A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x) A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

A koronavírus járvány miatti óvintézkedésekkel hosszabb távon is az online bejelentésekre rendezkedik be a Microsoft, a redmondi óriás tervei szerint 2021 júliusáig minden külső és belső kommunikációra szánt eseményét digitális formába ülteti át. Jó eséllyel tehát nem csak a vállalat idei Build fejlesztői konferenciája, de annak 2021-es kiadása is csak online formában lesz követhető, miután a mintegy ötezer látogatót vonzó rendezvényt a cég jellemzően tavaszi hónapokban tartja. A döntés többek között az idén szeptemberre tervezett, a ZDNet szerint mintegy 25 ezer résztvevőt megmozgató Ignite konferencia, illetve a 40 ezer fős, júliusi Inspire partnerkonferencia sorsát is megpecsételi. Emellett a szeptemberre halasztott Computexen sem lesz ott a vállalat, legalábbis fizikai formában.

a címlapról