Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 27. 14:49

Átugorja a Google a Chrome 82-t

A keresőóriás közzétette böngészőjének átrajzolt frissítési menetrendjét.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Átrendezte a Chrome böngésző frissítési menetrendjét a Google: a vállalat múlt héten szüneteltette a szoftver frissítéseit, míg fejlesztőcsapatainak munkabeosztását a COVID-19 járvány miatti új, otthoni munkarendhez igazította. Úgy látszik egy bő hét elég volt a cégnek belerázódni a határozatlan idejű home office-ba, most ugyanis bejelentette új, rövid távú ütemtervét. Eszerint jövő héten több kritikus frissítés és javítás is érkezik a böngészőbe, amelyeket a következő héten a Chrome 81 megjelenése követ. A Chrome 82-t a cég teljesen átugorja, helyette rögtön a 83-as verzió érkezik, az eredeti tervnél három héttel korábban, május közepén. Ebben a kiadásban az eredetileg a Chrome 82-be tervezett újítások is benne lesznek. A 84-es frissítéssel kapcsolatban a Google egyelőre nem közölt konkrét terveket, a későbbiekben annak kapcsán további tájékoztatást ígér.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.

GEMINI

3

Licencelné az Apple a Google generatív MI modelljét

2024. március 18. 10:34

A Google Gemini hozná el a generatív képességeket az iPhone-okra, legalábbis már zajlanak az erről szóló tárgyalások. A részleteket egyelőre még nem véglegesítették a felek.