:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 27. 14:49

Átugorja a Google a Chrome 82-t

A keresőóriás közzétette böngészőjének átrajzolt frissítési menetrendjét.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Átrendezte a Chrome böngésző frissítési menetrendjét a Google: a vállalat múlt héten szüneteltette a szoftver frissítéseit, míg fejlesztőcsapatainak munkabeosztását a COVID-19 járvány miatti új, otthoni munkarendhez igazította. Úgy látszik egy bő hét elég volt a cégnek belerázódni a határozatlan idejű home office-ba, most ugyanis bejelentette új, rövid távú ütemtervét. Eszerint jövő héten több kritikus frissítés és javítás is érkezik a böngészőbe, amelyeket a következő héten a Chrome 81 megjelenése követ. A Chrome 82-t a cég teljesen átugorja, helyette rögtön a 83-as verzió érkezik, az eredeti tervnél három héttel korábban, május közepén. Ebben a kiadásban az eredetileg a Chrome 82-be tervezett újítások is benne lesznek. A 84-es frissítéssel kapcsolatban a Google egyelőre nem közölt konkrét terveket, a későbbiekben annak kapcsán további tájékoztatást ígér.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 5. 07:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.