Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 16. 13:55

Rekordszámú felhasználó izzította be a Steamet a hétvégén

A COVID-19 járvány miatt a négy fal közé kényszerült felhasználók játékkal ütik el az időt.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

A Steam is megérezte, hogy a koronavírus-járvány miatt sokan inkább a hétvégét is otthon töltik. Mint a platform frissen közölt adataiból kiderült, a hétvégén megdőlt a Steamet egyszerre használó felhasználók rekordja: több mint 20 millióan voltak egyszerre bejelentkezve, ebből pedig közel 6,4 millióan játszottak is valamilyen játékkal. Miután ahogy a The Verge is rámutat, jelentős új cím nem jött ki a héten, nagy valószínűséggel a járvány miatti bezárkózás állhat a masszív számok mögött. A legtöbben a Counter-Strike: Global Offensive-et izzították be, azzal több mint egymillióan játszottak, a Dota 2-vel valamivel több mint 701 ezren, a PUBG-ben pedig 515 ezernél többen lövöldöztek.

csgoill

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról