Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 16. 13:55

Rekordszámú felhasználó izzította be a Steamet a hétvégén

A COVID-19 járvány miatt a négy fal közé kényszerült felhasználók játékkal ütik el az időt.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A Steam is megérezte, hogy a koronavírus-járvány miatt sokan inkább a hétvégét is otthon töltik. Mint a platform frissen közölt adataiból kiderült, a hétvégén megdőlt a Steamet egyszerre használó felhasználók rekordja: több mint 20 millióan voltak egyszerre bejelentkezve, ebből pedig közel 6,4 millióan játszottak is valamilyen játékkal. Miután ahogy a The Verge is rámutat, jelentős új cím nem jött ki a héten, nagy valószínűséggel a járvány miatti bezárkózás állhat a masszív számok mögött. A legtöbben a Counter-Strike: Global Offensive-et izzították be, azzal több mint egymillióan játszottak, a Dota 2-vel valamivel több mint 701 ezren, a PUBG-ben pedig 515 ezernél többen lövöldöztek.

csgoill

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról