Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 13. 13:46

Három eszközt tölt egyszerre a Logitech új vezeték nélküli töltője

A Powered Wireless Charging 3-in-1 Dock az elkaszált AirPower által hagyott űrt töltené fel.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Az Apple-nek máig nem sikerült vezeték nélküli töltőt kiadnia saját, vezeték nélküli töltést támogató eszközeihez - az elkaszált AirPower által hagyott űrt külső gyártók próbálják feltölteni. Erre a lehetőségre csap le a Logitech is, Powered Wireless Charging 3-in-1 Dock eszközével, amellyel egyszerre tölthető az AirPodok vezeték nélküli töltést támogató tokja, egy iPhone, illetve egy Apple Watch (persze az eszköz más gyártók készülékeihez is használható). A háromból két töltőfelületre az eszköz egyenként 10 watt teljesítményt tud allokálni, három-három tekercs segítségével, míg az Apple Watch-nak kialakított "fülre" 5 watt jut. A töltő a Qi szabványnak teljesen megfelel - illetve természetesen az AirPods toknak kialakított részen a fülesek helyett akár egy második telefon is tölthető. A sötétszürke és fehér színekben kapható eszköz egészen vaskos árcédulát kapott, nettó 130 dollárért érhető el

logidock

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról