Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 6. 14:42

Adattároló- és kezelő platformot kebelez be az Nvidia

A akvirált SwiftStack jelenlegi ügyfeleire nem lesz hatással a felvásárlás.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Szoftverközpontú adattároló és -kezelő platformot vásárol az Nvidia: a cég bejelentette, felvásárolja a területtel foglalkozó SwiftStack vállalatot, amellyel már most is szorosan együtt dolgozik. A SwfitStack 2011-ben alakult, a vállalat technológiája a felhőtől az edge és core rendszerekig számos területen bevethető, ügyfelei között pedig autógyártók, médiacégek, sőt a szuperszámítógépes iparág szereplői is ott vannak. A cég tavaly csatlakozott az Nvidia partnerprogramjához, amelynek keretében technológiáját a chipgyártó AI infrastruktúrájának tervezése során is felhasználták. A SwiftStack az akvizíciót bejelentő blogposztja alapján az Nvidia szárnyai alatt elsősorban az AI kutatási és fejlesztési projektjeire fókuszál majd. A cég jelenlegi ügyfeleit a felvásárlás nem érinti, azok a későbbiekben is változatlan támogatást kapnak a vállalattól.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról