:

Szerző: Hlács Ferenc

2019. december 23. 14:27

Hajlékony állványra költözik az LG UltraFine Ergo monitora

A 4K IPS kijelző rendkívül sokrétűen mozgatható állvánnyal érkezik.

Új monitorral állt elő az LG, amelynek fő attrakciója nem is maga a kijelző, sokkal inkább a hozzá mellékelt, ergonomikus állvány, amellyel a képernyő szinte minden elképzelhető pozícióba elhelyezhető. A 31,5 hüvelykes, 4K felbontású LG UltraFine Ergo egy szorítóval az asztal széléhez rögzíthető állvánnyal érkezik, erre rögzül a lényegében tetszőlegesen mozgatható kar, amelyen a kijelző is ül. A karnak hála a képernyő pozíciójának magassága, illetve a panel dőlésszöge mellett a felhasználótól való távolsága is kényelmesen állítható, sőt a monitor akár teljesen hátrafordítható, ha esetleg az asztal túloldalán ülőnek akarnánk mutatni valamit.

lgultrafinergo

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az IPS monitor egyébként 350 nites fényerőt és 1000:1 kontrasztarányt produkál, 60 hertzes frissítési ráta, illetve 5 milliszekundumos válaszidő mellett, ráadásul az AMD-től ismert, mára az Nvidiához is begyűrűzött FreeSyncet is támogatja, a játékosok örömére - mindezek mellett HDR10 plecsni is került a monitorra. A kijelző hátoldalán egy DisplayPort, két HDMI aljzat és egy USB-C csatlakozó is található - emögött ugyanakkor sajnos nincs Thunderbolt 3 támogatás. A monitoron két további, hagyományos USB aljzat is figyel. Az LG UltraFine Ergo árát a gyártó egyelőre nem közölte, a készülék várhatóan jövőre kerül piacra.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.