Szerző: Koi Tamás

2019. november 18. 14:16

Ilyen Black Friday promót még nem láttál

Idén is tombol a Black Friday láz az elektronikai webshopokban (is), az idei akciókba szerencsére befért a retro szendvicssütő is, amiből némi találékony gerillamarketinggel félezer darabot sikerült eladnia az Extreme Digitalnak.

Idén is tombol a Black Friday láz a kereskedelemben, most éppen az Extreme Digital számolt be a (náluk) múlt pénteken tartott akció "sikereiről". A kiadott sajtóközleményből többek közt kiderül, hogy egy

BEKO SZÁRÍTÓGÉP LETT A BLACK FRIDAY NYERTESE (SIC!)

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

De szép számmal fogytak a szénmonoxid-érzékelők is, és persze jól ment a konzoloknak is (különös tekintettel a PlayStation 4-re), meg bizonyára mosogatógép-tablettából is rengeteget adtak el, mert hát mikor árazzák ezeket is le, ha nem a Black Friday alkalmával. Aztán itt van a retro szendvicssütő is, ami a 80-as, 90-es években minden magyar konyha kötelező tartozéka volt, és amiről a Videó Info 1 csatorna is méltó módon emlékezett meg:

9:41
 

Egyszerűen, melegszendvics

Még több videó

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról