Szerző: Koi Tamás

2019. november 18. 14:16

Ilyen Black Friday promót még nem láttál

Idén is tombol a Black Friday láz az elektronikai webshopokban (is), az idei akciókba szerencsére befért a retro szendvicssütő is, amiből némi találékony gerillamarketinggel félezer darabot sikerült eladnia az Extreme Digitalnak.

Idén is tombol a Black Friday láz a kereskedelemben, most éppen az Extreme Digital számolt be a (náluk) múlt pénteken tartott akció "sikereiről". A kiadott sajtóközleményből többek közt kiderül, hogy egy

BEKO SZÁRÍTÓGÉP LETT A BLACK FRIDAY NYERTESE (SIC!)

Rust? Kubernetes? FinOps? Melyiket válasszam?

Egy jó karrierdöntéshez sok apróság szükséges. Egy alapos hazai technológiai körkép azoban még hiányzott. Végre van ilyen, és a 21. kraftie adásban kidumáltuk.

Rust? Kubernetes? FinOps? Melyiket válasszam? Egy jó karrierdöntéshez sok apróság szükséges. Egy alapos hazai technológiai körkép azoban még hiányzott. Végre van ilyen, és a 21. kraftie adásban kidumáltuk.

De szép számmal fogytak a szénmonoxid-érzékelők is, és persze jól ment a konzoloknak is (különös tekintettel a PlayStation 4-re), meg bizonyára mosogatógép-tablettából is rengeteget adtak el, mert hát mikor árazzák ezeket is le, ha nem a Black Friday alkalmával. Aztán itt van a retro szendvicssütő is, ami a 80-as, 90-es években minden magyar konyha kötelező tartozéka volt, és amiről a Videó Info 1 csatorna is méltó módon emlékezett meg:

9:41
 

Egyszerűen, melegszendvics

Még több videó
a címlapról