Szerző: Koi Tamás

2019. november 18. 14:16

Ilyen Black Friday promót még nem láttál

Idén is tombol a Black Friday láz az elektronikai webshopokban (is), az idei akciókba szerencsére befért a retro szendvicssütő is, amiből némi találékony gerillamarketinggel félezer darabot sikerült eladnia az Extreme Digitalnak.

Idén is tombol a Black Friday láz a kereskedelemben, most éppen az Extreme Digital számolt be a (náluk) múlt pénteken tartott akció "sikereiről". A kiadott sajtóközleményből többek közt kiderül, hogy egy

BEKO SZÁRÍTÓGÉP LETT A BLACK FRIDAY NYERTESE (SIC!)

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

De szép számmal fogytak a szénmonoxid-érzékelők is, és persze jól ment a konzoloknak is (különös tekintettel a PlayStation 4-re), meg bizonyára mosogatógép-tablettából is rengeteget adtak el, mert hát mikor árazzák ezeket is le, ha nem a Black Friday alkalmával. Aztán itt van a retro szendvicssütő is, ami a 80-as, 90-es években minden magyar konyha kötelező tartozéka volt, és amiről a Videó Info 1 csatorna is méltó módon emlékezett meg:

9:41
 

Egyszerűen, melegszendvics

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.

GEMINI

3

Licencelné az Apple a Google generatív MI modelljét

2024. március 18. 10:34

A Google Gemini hozná el a generatív képességeket az iPhone-okra, legalábbis már zajlanak az erről szóló tárgyalások. A részleteket egyelőre még nem véglegesítették a felek.