:

Szerző: Asztalos Olivér

2019. november 12. 13:20

Jövő hét pénteken Open Academy

November 22-én a megszokott értékekkel és koncepcióval tér vissza az ingyenes Open Academy.

Új helyszínen, az ELTE Harmónia termében ismét naprakész és magas színvonalú előadásokkal várja a szoftverfejlesztő szakembereket a One Identity és a Talentera. A rendezvény idén is az elfoglalt, sokat dolgozó szakemberek időbeosztásához igazodik, ezért délután, 17:00-kor kezdődik és késő estig tart. Az előadók ezúttal a Google, a Skyscanner, a Commsignia, a Balasys, a Lombiq Technologies, illetve a rendezvénynek otthont adó ELTE csapatából érkeznek. Az esemény elsődleges célja a tudásmegosztás. Nincsenek marketing előadások, nincs catering, és a helyszín is szakmai együttműködés keretében áll rendelkezésre. Ami viszont van, az egy csokor valódi tudást adó előadás, a legforróbb témákban, késő délutántól késő estig. Az Open Academy részletes programja a Talentra oldalán érhető el, ahol az ingyenes részvételhez szükséges regisztrációt is el lehet végezni.

opnacademy

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.