:

Szerző: Hlács Ferenc

2019. november 8. 14:55

Már kapható a HoloLens 2

A Microsoft AR headsetének második generációjával is a nagyvállalati ügyfelekre lő.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Elsütötte a HoloLens 2 piaci rajtpisztolyát a Microsoft, az AR szemüveg mától kapható, vaskos, nettó 3500 dolláros árcédula mellett. Az új generációs modell alaposan feltornázza az előd látómezejét, 34-ről 52 fokra - noha ez még mindig nem eget rengető érték, így is komoly előrelépés az első generációhoz képest. A gyártó emellett a gesztuskövetésen is csiszolt, a Qualcomm Snapdragon 850 alkalmazásprocesszorra építő headsetet továbbá ígérete szerint viselni is jóval kényelmesebb, és egy sor kapcsolódó szolgáltatás is érkezik hozzá, mint például a Dynamics 365 Remote Assist. Ahogy az eredeti modell, a HoloLens 2 is elsősorban a nagyvállalati ügyfeleket célozza, akiknek a Microsoft partnerprogramján keresztül lehetőségük van azt igényeiknek megfelelően kialakítani - például munkavédelmi sisakba építeni.

hololens201

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 19:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.