Már kapható a HoloLens 2

A Microsoft AR headsetének második generációjával is a nagyvállalati ügyfelekre lő.

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról (x) 90 fős előadó lesz a konferencián, segítve az eligazodást, kiemeltük neked a hét kedvencünket.

Elsütötte a HoloLens 2 piaci rajtpisztolyát a Microsoft, az AR szemüveg mától kapható, vaskos, nettó 3500 dolláros árcédula mellett. Az új generációs modell alaposan feltornázza az előd látómezejét, 34-ről 52 fokra - noha ez még mindig nem eget rengető érték, így is komoly előrelépés az első generációhoz képest. A gyártó emellett a gesztuskövetésen is csiszolt, a Qualcomm Snapdragon 850 alkalmazásprocesszorra építő headsetet továbbá ígérete szerint viselni is jóval kényelmesebb, és egy sor kapcsolódó szolgáltatás is érkezik hozzá, mint például a Dynamics 365 Remote Assist. Ahogy az eredeti modell, a HoloLens 2 is elsősorban a nagyvállalati ügyfeleket célozza, akiknek a Microsoft partnerprogramján keresztül lehetőségük van azt igényeiknek megfelelően kialakítani - például munkavédelmi sisakba építeni.

hololens201

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 18. 11:45

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.