Itthon egy élmény skypeolni

Az OpenSignal ezúttal a mobilhálózatokon folytatott VoIP-hívásokat mérte fel. Hazánk az élbolyban, akárcsak a videostreaming esetén.

Ismét előrukkolt az OpenSignal egy érdekes mobilos benchmarkkal, a crowdsourcing alapokon működő kutatócég ezúttal azt vizsgálta, hogy világviszonylatban melyik országban mennyire lehetnek elégedettek a felhasználók a különféle VoIP-platformok által nyújtott minőséggel - amit nagy mértékben meghatároz a háttérinfrastruktúra minősége.

opensignal_voip

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

Az eddigi eredmények ismeretében nem különösebben meglepő, hogy ezen a ranglistán is meglehetősen előkelő - hatodik - helyen tanyázik Magyarország, a top10-be pedig hazánkon kívül csak Szlovákia került be a régióból a negyedik helyre. Érdekesség, hogy még a mobilpiacok non plusz ultrájának számító Dél-Koreát és Szingapúrt is sikerült lehagyni. A lista végén ezúttal is a közép-ázsiai és afrikai régió országai kullognak, a legrosszabb VoIP-minőséget az EU-ban pedig a franciák tapasztalhatják. 

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 08:24

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.