Itthon egy élmény skypeolni

Az OpenSignal ezúttal a mobilhálózatokon folytatott VoIP-hívásokat mérte fel. Hazánk az élbolyban, akárcsak a videostreaming esetén.

Ismét előrukkolt az OpenSignal egy érdekes mobilos benchmarkkal, a crowdsourcing alapokon működő kutatócég ezúttal azt vizsgálta, hogy világviszonylatban melyik országban mennyire lehetnek elégedettek a felhasználók a különféle VoIP-platformok által nyújtott minőséggel - amit nagy mértékben meghatároz a háttérinfrastruktúra minősége.

opensignal_voip

Éles a HWSW mobile! programja (x) A legnagyobb hazai digitális termékfejlesztési konferencia 5 szekcióval, 90 előadóval, dedikált workshop nappal várja a látogatókat.

Az eddigi eredmények ismeretében nem különösebben meglepő, hogy ezen a ranglistán is meglehetősen előkelő - hatodik - helyen tanyázik Magyarország, a top10-be pedig hazánkon kívül csak Szlovákia került be a régióból a negyedik helyre. Érdekesség, hogy még a mobilpiacok non plusz ultrájának számító Dél-Koreát és Szingapúrt is sikerült lehagyni. A lista végén ezúttal is a közép-ázsiai és afrikai régió országai kullognak, a legrosszabb VoIP-minőséget az EU-ban pedig a franciák tapasztalhatják. 

a címlapról

Hirdetés

Éles a HWSW mobile! programja

2019. november 12. 16:48

A legnagyobb hazai digitális termékfejlesztési konferencia 5 szekcióval, 90 előadóval, dedikált workshop nappal várja a látogatókat.