Szerző: Hlács Ferenc

2019. október 8. 14:55

Végre a Spotify-jal is szóba elegyedik a Siri

Hiánypótló funkciót kap iOS-en a Spotify, a szolgáltatás végre az Apple virtuális segédjén keresztül is használható.

Régi hiányosságot pótol iOS-en a Spotify, a zenestreaming szolgáltatás végre az Siri virtuális asszisztensen keresztül, hanparancsra is vezérelhető - akárcsak a rivális Apple Music. A képesség először múlt hónapban a Spotify bétájában tűnt fel, mára azonban moind iOS 13, mind iPadOS alatt igénybe vehető - utóbbi platformon az app ráadásul új, a nagyméretű kijelzőkhöz szabott megjelenést is kap. Mindezek mellett a Spotify Apple TV appot is kap, amely már letölthető a cupertinói óriás tvOS-hez tartozó alkalmazásboltjából.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 00:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.