:

Szerző: Hlács Ferenc

2019. október 7. 14:40

A teljes Android ökoszisztéma felé nyit a PS4 Remote Play

A helyi játékstreaming funkciót a Sony végre más gyártók eszközein is elérhetővé teszi.

Fontos újítást hoz a PlayStation 4 rendszerének 7.00-s verziószámú, legújabb frissítése: a konzol immár Androidon is teljes mértékben támogatja a Remote Play funkciót, azaz a PS4-en futtatott játékok képe androidos készülékekre is streamelhető. 2014-től egészen mostanáig ugyanis csak a Sony saját androidos telefonjain volt elérhető a megoldás, most azonban végre a teljes ökoszisztéma felé megnyílik - a cég egyébként iOS-en is idén tette elérhetővé a funkciót. A Remote Play használatához Android 5.0 vagy újabb rendszert futtató okostelefonra vagy táblagépre lesz szükség, amelyre aztán a játékosok a Play Store-ból tölthetik le a Sony Remote Play alkalmazását.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.