Szerző: Hlács Ferenc

2019. október 7. 14:40

A teljes Android ökoszisztéma felé nyit a PS4 Remote Play

A helyi játékstreaming funkciót a Sony végre más gyártók eszközein is elérhetővé teszi.

Fontos újítást hoz a PlayStation 4 rendszerének 7.00-s verziószámú, legújabb frissítése: a konzol immár Androidon is teljes mértékben támogatja a Remote Play funkciót, azaz a PS4-en futtatott játékok képe androidos készülékekre is streamelhető. 2014-től egészen mostanáig ugyanis csak a Sony saját androidos telefonjain volt elérhető a megoldás, most azonban végre a teljes ökoszisztéma felé megnyílik - a cég egyébként iOS-en is idén tette elérhetővé a funkciót. A Remote Play használatához Android 5.0 vagy újabb rendszert futtató okostelefonra vagy táblagépre lesz szükség, amelyre aztán a játékosok a Play Store-ból tölthetik le a Sony Remote Play alkalmazását.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 00:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.