Szerző: Hlács Ferenc

2019. szeptember 20. 13:19

AR-rel és minijátékokkal toldja meg hirdetéseit a Facebook

Az Instagramról ismert feleletválasztós reklámok is eljutnak a hírfolyamba.

Új interaktív hirdetésformátumok bukkannak fel hamarosan a Facebookon: a vállalat bejelentette, az Instagramról már ismert feleletválasztós hirdetések már a Facebook hírfolyamában is feltűnnek, továbbá az eddig kísérleti fázisban lévő AR reklámok is nyílt béta szakaszba érnek. Végül de nem utolsó sorban a minijátékként működő hirdetések hozzáférhetőségét is kiterjeszti a cég, azt már nem csak a játékfejlesztők, de bármilyen érdeklődő vállalat igénybe veheti.

fbads

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Utóbbi formátum, azaz reklámokba ágyazott játékok jelenleg csak nagyon rövid játékmeneteknek biztosítanak teret, ez ugyanakkor a vállalat szerint a későbbiekben változhat, így a jövőben számos új játékmód is feltűnhet a közösségi oldal hirdetéseiben. A vállalat szerint a hirdetési megoldások nem osztanak meg a felhasználó azonosítására alkalmas adatokat a hirdetőkkel. A Facebook reklámstratégiával kapcsolatos terveiről a jövő héten rajtoló Advertising Week konferencián további részletek is kiderülnek majd.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 22:58

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.