Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 22. 14:46

A tavalyi Samsung készülékek is megkapják a legújabb MI-funkciókat

Jó hírt közölt a dél-koreai gyártó a Galaxy-széria 2023-as modelljeit birtokló felhasználók számára.

A Samsung Galaxy S24-be épített mesterségesintelligencia-funkciók március végén megérkeznek a Galaxy sorozat tavalyi modelljeire is, beleértve a foldable modelleket és táblagépeket – jelentette be a gyártó. Egész pontosan a Galaxy S23 készülékek, a Z Fold 5, a Z Flip 5 és a Tab S9 tulajdonosai élvezhetik az új képességeket a One UI 6.1 megjelenésével, de a cég közleménye azt sejteti, hogy később újabb eszközökre terjesztik ki a támogatást. A 2023-as készülékcsoport érintett tagjai a jövő hónapban kapják meg a szükséges szoftverfrissítést.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az újdonságok közé tartozik például az Élő fordítás funkció (valós idejű hang- és szövegfordítással), az üzeneteket lefordító Chat Assist, a hangnem finomítás, az élő társalgások során osztott képernyőn megjelenő fordítás, illetve különféle produktivitást segítő eszközök, például a Circle to Search (a képernyőn való bekarikázással zajló Google-keresés), a jegyzeteket összefoglaló és fordító Note Assist, a cikkek tartalmát összegző Browsing Assist. A képalapú szerkesztési funkciók sora a generatív képszerkesztéssel, fejlettebb algoritmusokkal történő videólassítással bővül.

Via Engadget.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról