:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. január 8. 14:52

Vezeték nélküli 8K-s projektort mutatott a Samsung

Csúcsdarabbal bővült a dél-koreai cég projektorcsaládja.

A 2024-es CES-re nem csak új típusú televíziókkal, de projektorokkal is készült a Samsung a 8K jegyében. A The Premiere projektorcsalád legújabb tagja a széria többi darabjához hasonlóan egy ultrarövid vetítési távolságú készülék azzal a jelentős frissítéssel, hogy 8K-tartalmak megjelenítését is támogatja, kialakítási szempontból pedig nagy előnye, hogy nem kell vesződni a kábelekkel a lakásban való elhelyezéskor, mivel vezeték nélkül használható.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Premiere 8K flagship modell egy vezeték nélküli One Connect Boxot használ Wi-Fi 7 támogatással, hogy vezeték nélkül tudjon továbbítani akár 8K minőségű videót a kivetítőfelületre 10 méteres hatótávolságon belül. A vetített kép mérete akár 150 hüvelyk is lehet, a háromlézeres DLP projektor fényereje 4000 lumen, ehhez társul egy beépített 8.2.2 csatornás Dolby Atmos hangrendszer. Hogy milyen áron és mikortól lesz kapható, arról egyelőre még nem közölt részleteket a cég.

samsungprojekor

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 06:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.