Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. szeptember 20. 11:53

Jön a javítás az iPhone 14 Pro kamerás hibájához

Idegesítő rázkódás tapasztalható a külsős appokban a kamera használatakor,  de csak jövő hétig kell elviselni.

Jövő héten landol javítás ahhoz az idegesítő szoftverhibához, amit az iPhone 14 Pro és a Pro Max készülékek felhasználói jeleztek az Apple felé a hétvége folyamán. A hibajelentések szerint a nemrég megjelent friss csúcsmobilok kamerája és annak képe remegni kezd, illetve zümmögő zajokat produkál, amikor harmadik féltől származó alkalmazásokon keresztül készítenének felvételt a mobilozók, ez pedig olyan népszerű szolgáltatások használatakor okoz kellemetlenséget, mint a Snapchat, az Instagram, vagy a TikTok. Az Apple saját kameralkalmazásában nem észlelhető a jelenség, a modellek közül pedig csak a Pro kiadásokat érinti a dolog, a sima iPhone 14-et nem.

En ensom person ler ikke lett. (x)

Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

En ensom person ler ikke lett. (x) Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

A cég szóvivője megerősítette a probléma létezését, közlése szerint jövő héten jut el a szükséges szoftveres javítás az eszközökre, ami alapján úgy tűnik, hogy a hiba nem a külsős appokban volt, hanem az iPhone API-jaiban, bár a cég egyértelműen nem részletezte a háttérben álló okot. Egyes találgatások szerint a telefon újfajta optikai képstabilizáló rendszerére vezethető vissza a rendellenesség.

A múlt héten kiadott iOS 16.0.1-es kiadása egy másik fotózással kapcsolatos javítást is hozott az új almás telefonokhoz, ami azt a hibát orvosolta, hogy némelyik fotó fekvő tájolásban nagyítva lágynak, vagy homályosnak tűnt az iPhone 14 Pro Maxokon.

Via The Verge.

Október végén 8 alkalmas, 24 órás, online képzéseket indítunk, melyekre most early bird kedvezménnyel jelentkezhetsz. A képzések utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

roller coaster

3

Profit-hullámvasúton a Samsung

2022. október 6. 14:39

A dél-koreai multit elérte válság szele, három év óta először csökkenhet a cég profitja.