Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 12. 10:51

Egyelőre csak viszi a pénzt az Epic Games Store

Eddig nem tűnik bomba üzletnek az Epic Games saját online játékboltja. A vállalat szolgáltatása 2019-ben 181, tavaly pedig (700 milliós bevétel mellett) 273 millió dollár veszteséget termelt, amely összesen 453 milliós kiadást jelentett.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x)

A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x) A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

A 2018 végén megnyitott online üzlet többi száma ugyanakkor lényegesen jobb képet fest. Az Epic Games korábbi jelentése szerint az online bolt 2020 végére már 160 millió regisztrált PC-s fiókkal rendelkezett, ami nem elhanyagolható előrelépés az egy évvel korábban jelentett, 108 milliós értékhez képest. A napi aktív felhasználószám a tavalyi év végén 31,3 milliónál állt meg, amely közel negyede a Steam 120 millió havi aktív játékosának. A sok millió dolláros kérdés jelenleg az, hogy a tulajdonos Epic Games profitábilissá tudja-e tenni a boltot, és, ha igen, hány év alatt.

epicgill

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról