Szerző: Asztalos Olivér

2021. április 12. 10:51

Egyelőre csak viszi a pénzt az Epic Games Store

Eddig nem tűnik bomba üzletnek az Epic Games saját online játékboltja. A vállalat szolgáltatása 2019-ben 181, tavaly pedig (700 milliós bevétel mellett) 273 millió dollár veszteséget termelt, amely összesen 453 milliós kiadást jelentett.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A 2018 végén megnyitott online üzlet többi száma ugyanakkor lényegesen jobb képet fest. Az Epic Games korábbi jelentése szerint az online bolt 2020 végére már 160 millió regisztrált PC-s fiókkal rendelkezett, ami nem elhanyagolható előrelépés az egy évvel korábban jelentett, 108 milliós értékhez képest. A napi aktív felhasználószám a tavalyi év végén 31,3 milliónál állt meg, amely közel negyede a Steam 120 millió havi aktív játékosának. A sok millió dolláros kérdés jelenleg az, hogy a tulajdonos Epic Games profitábilissá tudja-e tenni a boltot, és, ha igen, hány év alatt.

epicgill

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról