Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 8. 11:20

Kivezeti az iMac Prót az Apple

Az all-in-one még kapható, a készletek kifogytával azonban kikerül a cég kínálatából.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Kivezeti az iMac Prót az Apple: mint a gyártó a The Verge-nek hivatalosan is megerősítette, leállt a 2017-ben bemutatkozott, professzionális felhasználókat célzó all-in-one modell gyártásával, a jelenlegi készlet kifogytával pedig az eszköz lekerül a cég termékpalettájáról - már iMac Pro magyar termékoldalán is feltűnt az "amíg a készlet tart" megjegyzés. A lépés várható volt, hiszen már régóta szállingóznak a pletykák az iMac modellek alapos áttervezéséről - a sorozatban pedig még idén jó eséllyel érkezik majd az Apple új, saját tervezésű, ARM-alapú chipjeivel szerelt verzió is. Emellett ugyancsak Apple-processzoros Mac Pro érkezésére is számítanak az elemzők, egy iMac Pro modellnek így nem sok hely maradna a portfólióban.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról