Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 12. 12:10

A gamerek felé nyitnak az LG idei tévéi

A vállalat 2021-es televíziói többek között játékoptimailizáló funkcióval és FreeSync-kel érkeznek, a későbbiekben pedig a Google Stadia és az Nvidia GeForce Now is megérkezik rájuk

A játékosok számára is igyekszik vonzóvá tenni 2021-es tévéfelhozatalát az LG: mint a gyártó közölte, idei modelljei dedikált Game Optimizer funkciót kapnak, amellyel egyszerűen finomhangolható a csatlakoztatott konzolokon vagy PC-ken futó játékok megjelenített képe. A menüből többek között a kék fény mennyisége, illetve a FreeSync is szabályozható- utóbbi funkciót ugyancsak támogatják majd az új tévék.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

De nem is kell feltétlenül külső eszköz a játékhoz, a tévéken ugyanis két játékstreaming szolgáltatás is elrajtol: a Google Stadia még idén megérkezik az LG televízóira, noha pontos dátumot a gyártó még nem közölt, várhatóan év vége felé jelenik meg az app előre telepítve az eszközökön - amelyet valamivel később az Nvidiától ismert GeForce Now is követ majd.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.