Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 12. 12:10

A gamerek felé nyitnak az LG idei tévéi

A vállalat 2021-es televíziói többek között játékoptimailizáló funkcióval és FreeSync-kel érkeznek, a későbbiekben pedig a Google Stadia és az Nvidia GeForce Now is megérkezik rájuk

A játékosok számára is igyekszik vonzóvá tenni 2021-es tévéfelhozatalát az LG: mint a gyártó közölte, idei modelljei dedikált Game Optimizer funkciót kapnak, amellyel egyszerűen finomhangolható a csatlakoztatott konzolokon vagy PC-ken futó játékok megjelenített képe. A menüből többek között a kék fény mennyisége, illetve a FreeSync is szabályozható- utóbbi funkciót ugyancsak támogatják majd az új tévék.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

De nem is kell feltétlenül külső eszköz a játékhoz, a tévéken ugyanis két játékstreaming szolgáltatás is elrajtol: a Google Stadia még idén megérkezik az LG televízóira, noha pontos dátumot a gyártó még nem közölt, várhatóan év vége felé jelenik meg az app előre telepítve az eszközökön - amelyet valamivel később az Nvidiától ismert GeForce Now is követ majd.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról