:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 12. 12:10

A gamerek felé nyitnak az LG idei tévéi

A vállalat 2021-es televíziói többek között játékoptimailizáló funkcióval és FreeSync-kel érkeznek, a későbbiekben pedig a Google Stadia és az Nvidia GeForce Now is megérkezik rájuk

A játékosok számára is igyekszik vonzóvá tenni 2021-es tévéfelhozatalát az LG: mint a gyártó közölte, idei modelljei dedikált Game Optimizer funkciót kapnak, amellyel egyszerűen finomhangolható a csatlakoztatott konzolokon vagy PC-ken futó játékok megjelenített képe. A menüből többek között a kék fény mennyisége, illetve a FreeSync is szabályozható- utóbbi funkciót ugyancsak támogatják majd az új tévék.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

De nem is kell feltétlenül külső eszköz a játékhoz, a tévéken ugyanis két játékstreaming szolgáltatás is elrajtol: a Google Stadia még idén megérkezik az LG televízóira, noha pontos dátumot a gyártó még nem közölt, várhatóan év vége felé jelenik meg az app előre telepítve az eszközökön - amelyet valamivel később az Nvidiától ismert GeForce Now is követ majd.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 09:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.