Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 9. 13:44

Összenyitja okosotthon-rendszereit a Google és a Samsung

A Google Nest eszközök már a koreai cég SmartThings platformján keresztül is vezérelhetők lesznek.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Szorosabban integrálja egymással okosotthon platformjait a Google és a Samsung: januártól a koreai gyártó SmartThings alkalmazásain keresztül, illetve okostévéiről is vezérelhetők lesznek a Google Nest okosotthon-kiegészítői, a biztonsági kameráktól a termosztátokig. Emellett a Google Assistant is egyszerűbben elérhető lesz a Samsung eszközökön, az a gyártó több alkalmazásából is egyszerűen összekapcsolhatóvá válik a platformmal. Ezzel a Samsung saját asszisztense, a Bixby még inkább háttérbe szorul, noha a cég továbbra sem engedi el teljesen annak kezét. Az Assistant terjeszkedése viszont a Samsung eszközein is kitartóan folytatódik, az már a cég legújabb okostévéin is elérhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról