Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 29. 12:02

Már a bejelentés előtt a boltokba került a legújabb Chromecast

A Home Depot polcain tűnt fel a tévéokosító, amely már teljes értékű Google TV rendszerrel a fedélzetén érkezik.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Nem teketóriázott sokat az amerikai Home Depot üzletlánc: a vállalat fizikai boltjainak polcain már két nappal a hivatalos bejelentést megelőzően feltűntek a Google legújabb Chromecast eszközei - néhány vásárló pedig már le is csapott azokra. A várhatóan a Google szerdai eseményén, a Pixel 5 készülékkel párhuzamosan leleplezett eszköz nettó 50 dollárért kapható, funkcionalitása pedig jóval túlmutat a korábbi Chromecastokén, miután teljes értékű Android TV rendszert futtat, igaz már Google TV brand alatt. A HDMI csatlakozós tévéokosítóhoz mikrofonnal szerelt távirányító is jár és a korábban kiszivárgott fotóknak megfelelően új dizájnnal érkezik - pontosabban már meg is érkezett, annak ellenére, hogy a Google csak holnap rántja le róla a leplet.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.