Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 29. 12:02

Már a bejelentés előtt a boltokba került a legújabb Chromecast

A Home Depot polcain tűnt fel a tévéokosító, amely már teljes értékű Google TV rendszerrel a fedélzetén érkezik.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Nem teketóriázott sokat az amerikai Home Depot üzletlánc: a vállalat fizikai boltjainak polcain már két nappal a hivatalos bejelentést megelőzően feltűntek a Google legújabb Chromecast eszközei - néhány vásárló pedig már le is csapott azokra. A várhatóan a Google szerdai eseményén, a Pixel 5 készülékkel párhuzamosan leleplezett eszköz nettó 50 dollárért kapható, funkcionalitása pedig jóval túlmutat a korábbi Chromecastokén, miután teljes értékű Android TV rendszert futtat, igaz már Google TV brand alatt. A HDMI csatlakozós tévéokosítóhoz mikrofonnal szerelt távirányító is jár és a korábban kiszivárgott fotóknak megfelelően új dizájnnal érkezik - pontosabban már meg is érkezett, annak ellenére, hogy a Google csak holnap rántja le róla a leplet.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.