Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 3. 13:49

Csak online lesz követhető a Google Cloud Next és az Adobe Summit

A konferenciák helyi programjait a cégek a koronavírus járvány miatt mondták le.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Ismét kiütött két nagy konferenciát a koronavírus, a Google Cloud Next és az Adobe Summit rendezvényeket is lemondták a szervezők, hogy online eseményekké alakítsák azokat. Az Adobe március 29. és április 2., míg a Google április 6. és 8. között tartotta volna fizikai rendezvényét, a járvány egészségügyi kockázatai miatt azonban mindkét esemény csak online lesz követhető, egyelőre úgy tűnik változatlan időpontokban. Ezzel tovább duzzad a vírus miatt lemondott események listája, az MWC után többek között a Facebook F8 fejlesztői konferenciája, a Game Developers Conference, és az OCP Global Summit rendezői is bedobták a törölközőt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról