Szerző: Koi Tamás

2020. február 10. 14:56

Megint vitte az Oscar-t a Samsung

A 92. Oscar-gála sem múlhatott el a Samsung nélkül, mely az elmúlt években többször, többféleképpen is feltűnt már a világ talán egyik legnézettebb showbusiness-rendezvényén.

A tegnapi, sorban 92. Oscar-gálán a Samsung is kapott néhány másodpercnyi hírverést, igaz ezúttal nem a Samsung aktuális csúcskészülékével szelfizgető celebek, hanem egy tisztességes tévéreklám révén, melyben több tízmillióan láthatták a holnapi hivatalos premier előtt a cég legújabb hajlítható kijelzős okostelefonját, a Galaxy Z Flipet.

Elindult a heti kraftie hírlevél!

Rapid IT karrier tippek és trendek szerdánként az inboxodban.

Elindult a heti kraftie hírlevél! Rapid IT karrier tippek és trendek szerdánként az inboxodban.

A hirdetés túl sokat nem árul el az újdonságról, azon kívül, hogy kényelmesen le lehet majd rakni az asztalra 90°-ban kihajtva, illetve a külső kijelzője egészen parányi - de legalább színes - lesz. És ha már színek: a készülékből két alapszín, fekete és rózsaszín készül majd. További részletek a holnapi Samsung unpacked eseményen.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról