Megint vitte az Oscar-t a Samsung

A 92. Oscar-gála sem múlhatott el a Samsung nélkül, mely az elmúlt években többször, többféleképpen is feltűnt már a világ talán egyik legnézettebb showbusiness-rendezvényén.

A tegnapi, sorban 92. Oscar-gálán a Samsung is kapott néhány másodpercnyi hírverést, igaz ezúttal nem a Samsung aktuális csúcskészülékével szelfizgető celebek, hanem egy tisztességes tévéreklám révén, melyben több tízmillióan láthatták a holnapi hivatalos premier előtt a cég legújabb hajlítható kijelzős okostelefonját, a Galaxy Z Flipet.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

A hirdetés túl sokat nem árul el az újdonságról, azon kívül, hogy kényelmesen le lehet majd rakni az asztalra 90°-ban kihajtva, illetve a külső kijelzője egészen parányi - de legalább színes - lesz. És ha már színek: a készülékből két alapszín, fekete és rózsaszín készül majd. További részletek a holnapi Samsung unpacked eseményen.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 19:53

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.