Szerző: Hlács Ferenc

2020. január 15. 11:47

Elratjolt a GitHub Mobile androidos bétája

Az GitHub mobilos verziója végre Androidon is kipróbálható, noha előzetes feliratkozást igényel.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Androidra is megérkezett a GitHub mobilalkalmazásának bétája. A Microsoft szárnyai alatt működő vállalat tavaly novemberben, GitHub Universe konferenciáján jelentette be, első, béta címkés mobilappját, akkor azonban a szoftver csak iOS-en volt elérhető. Az androidos kiadásból az Apple platformján már megismert funkciók köszönnek vissza, kezelhetők a bejövő értesítések, lehetőség van a kódok ellenőrzésére, pull requestek összefésülése, hibajelentések megtekintésére, illetve visszajelzések megosztására is - a szoftver továbbá sötét üzemmódot is kap. A GitHub Mobile-t a cég elsősroban a projektek követéséhez, illetve a kollaborációhoz szánja.

githubandr

A bétára feliratkozott fejlesztőket a cég emailben értesítette az androidos kiadás elérhetőségéről. Az appot már bárki kipróbálhatja, ehhez ugyanakkor továbbra is feliratkozás szükséges a GitHub kapcsolódó oldalán.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról