konzumer archívum - 2004 december

2004
december

0

Szuperolcsó asztali gépet dob piacra az Apple?

2004. december 29. 14:04

Az Apple a január elején rendezendő MacWorld Expón egy igen olcsó új asztali géppel jelentkezik -- írja rendkívül megbízható hírforrásokra hivatkoza a ThinkSecret.com weboldal. A Q88 kódnévre hallgató konfigurációt azoknak szánja az Apple, akik meglevő PC-jük mellé egy olcsó, második számítógépet szeretnének vásárolni a családjuk vagy maguk számára.

0

Nagyobb sebességű adatátvitelre képes a Netgear új Wi-Fi-kulcsa

2004. december 28. 09:35

[Digit-Life] A hazánkban is ismert és forgalmazott hálózati eszközöket gyártó Netgear bemutatta legújabb Wi-Fi kiegészítőjét, melyet asztali számítógépekhez és notebookokhoz ajánl. Az alig 32 grammos, flashdrive méretű eszköz USB2.0-ás felülettel rendelkezik és két Wi-Fi csatorna egyidejű felhasználásával akár 108 Mbit/s-os elméleti adatátviteli sebességre is képes.

0

Kétmagos mobil processzort mutatott be az Intel

2004. december 9. 09:35

[x-bit labs/HWSW] Az Intel a napokban tartott elemzői tájékoztatóján egy kétmagos processzorra épülő noteszgépet mutatott be, azonban közölte, a termék piaci megjelenése csak 2006-ban várható. A demonstráció során a vállalat szakemberei betöltötték az operációs rendszert és több alkalmazást is lefuttattak a Yonah kódnevű chip prototípusán, amely már 65 nanométeres csíkszélességgel készül.