:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. július 13. 12:23

iPhone-ra is jön a YouTube kép a képben módja

Az Androidon már évek óta elérhető funkció megérkezik az almásokhoz is, bizonyos feltételek mellett.

A Google bejelentette, hogy iOS és iPadOS-re rendszereken is elérhetővé válik a YouTube picture-on-picture (PiP), azaz kép a képben módja, ami lehetővé teszi, hogy a videók megtekintése más alkalmazások használata közben is folytatódhasson egy kicsinyített lejátszóban. A lejátszó az eszköz kezdőképernyőjén is elhelyezhető és más alkalmazások felé húzható.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A beállítás teljes értékű használata YouTube Premium előfizetéshez kötött, akik nem rendelkeznek prémium csomaggal, csak korlátozottan vehetik igénybe, méghozzá „nem zenei” tartalmakhoz, tehát a háttérben való zenelejátszás nem lehetséges. További kitétel, hogy ez is csak az Egyesült Államokban élőkre érvényes, tehát más országokban még ennyire se lehet használni a PiP módot, ha nem a fizetős YouTube appot használjuk.

Az iOS 15-öt futtató telefonokon hamarosan elérhetővé válik a beállítás, amit fokozatosan élesít a Google, így némi időbe telhet, mire minden kompatibilis készülék tulajdonosánál megjelenik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.